Wednesday, 8 May 2013

Assalamualaikum and selamat datang balik ke blog oren gila ni xD
Semoga Allah memberkati hidup manusia2 yang datang sini ..
 Cantik kan tagline atas tu ?
Macam beria je aku buat . ahahaha



 krik krik krik 
Kenapa terkejut ni ?

Oke kenapa tajuk besar aku bertajuk 'KENANGAN' ?
hem ni sebab aku nampak la si 'dia' tu online .
so pada pendapat aku 
''hem , mamat ni still pakai pic dia yg aq edit , aku thu tu pic dia , tapi die buat aku terfikir sesuatu''
Selama ni dia benci aku , tapi bila aku tengok twitcon dia , aku dapat rasa yang
''bukan dia benci aku ke ? benci sangat2 =..= ahaha''
tapi bila aku tanya ijat , ijat cakap
''manusia dilahirkan bukan membenci orang 100% , masih terdapat belas kasihan''
ayat ijat panjang tapi ringkaskan sudah :P ahaha ..
so pada pendapat aku ..


''Saya tahu awak benci saya sangat2 dan hati saya kuat mengatakan itu .. tapi bila saya tengok twitcon awak , saya jadi terfikir .. awak tahu pic awak yang tu saya yang edit , tapi kenapa awak pakai ?. adakah dalam hati awak yang di selubungi kebencian tehadap saya tu terselit satu perasaan kasih kerana sahabat ? saya tak kata saya perasan , tapi saya lihat berdasarkan gambar tu , tak tahu la pada awak pic tu cantik ke apa tapi rasanya awak boleh edit jauh lebih cantik dari saya edit . saya hargai sangat2 kalau awak pakai pic tu sebab masih anggap saya sahabat  , sebab bila tengok mesej awak saya tahu awak benci gila gila gila gila tahap gila bableng la kat saya :3 (over) dah macam tak boleh nak anggap kawan langsung ==' for me la ..
boleh jadi kalau dia baca entri ni maybe dia akan tukar twitcon :'( oke sedih jap 
ahahahahaha . serius kalau die tukar .. aq terkilan . kejap je xD
tak pe la itu hak dia kan ^^
tapi saya memang hargai la awak masih pakai walaupun tahu kita macam mana kan ?


and then tiba2 tadi bila pandang dia online , tengok twitcon tu pulak
aku tibe2 teringat tarikh 24 MARCH 2013 :')
kedengaran
gelak ketawa yang ikhlas , seorang yang periang . seorang yang talkative 
seorang yang boleh bawak berbincang dan bersembang ..

Terima Kasih atas semua KENANGAN ^^



~ eL_s!nAtRa ~



2 comments:

putry yudist said...

sumpah cantik ur blog ...
btw, hmm kenangan tu sama ada pahit atau manis, bia la tersimpan sbg memory ..moga2 d masa hdapan dpt kita kenang lg .. jarang kot org nk marah lama2 .. ^,^

Hasmira Hakimi said...

Cantik ?? Ahaha for me still simple nak ubah lgi sikit . Yup citer lama tu la bagi kita pengajaran :D ahaha tahu tapi entah la . Sokmo igt dia benci xD btw thanks komen ^^