Thursday, 14 March 2013

Dia Masih Tidak Menyedari Semua Ini

:: Assalamualaikum and selamat sejahtera ~ syukur ke hadrat Ilahi kerana masih bernafas sehingga sekarang dan selawat ke atas junjungan Baginda Rasulullah s.a.w , moga2 kita semua memperolehi syafaat baginda di akhirat nanti , In Sha Allah ::

macam cepat pulak saya update kan ?? :P btw baca saja apa yang saya tulis ^^

Awak Masih Tidak Menyedari ~

Awak masih tidak menyedari : bahawa hampir separuh mati saya mengejar dan menyukai awak
 Awak masih tidak menyedari : bahawa sehabis ikhlas saya menerima awak walaupun macam2 spekulasi awak tentang saya
Awak masih tidak menyedari : saya selalu abaikan tidur malam hanya kerana saya menunggu awak pulang dari kerja
Awak masih tidak menyedari : yang saya cuba untuk menghilangkan letih awak dan cuba buat awak tersenyum ketika pulang dari kerja
Awak masih tidak menyedari : seboleh mungkin saya mengambil berat tentang awak
Awak masih tidak menyedari : seboleh mungkin saya cuba menghilangkan bosan awak di twitter
Awak masih tidak menyedari : seboleh mungkin saya cuba mencuri perhatian awak meskipun waktu itu saya sibuk melayan orang lain
Awak masih tidak menyedari : bahawa tiada lagi saya memburukkan nama awak mahupun mention awak di facebook mahupun twitter
Awak masih tidak menyedari : bahawa saya bukan yang dulu yang memaki dan menghina awak
Awak masih tidak menyedari: bahawa saya sedang berubah untuk menjaga hati awak tapi awak bagaikan mengejek perubahan saya
Awak masih tidak menyedari : bahawa saya selalu berdoa moga Allah bukakkan jalan buat saya dan bukakkan pintu hati awak untuk saya
Awak masih tidak menyedari : yang saya ingin menjadi yang terbaik di mata awak
Awak masih tidak menyedari : yang saya sedang bertungkus lumus , sehabis baik dan seboleh mungkin menjaga perasaan awak tapi apa yang awak cakap pada saya adalah ''awak selalu emo''
Awak masih tidak menyedari : bahawa saya sedang berperang dengan perasaan sendiri untuk menghalau amarah saya pada awak
Awak masih tidak menyedari : betapa sakitnya hati saya saat awak mengata tentang diri saya
Awak masih tidak menyedari : betapa sakitnya hati saya saat awak menceritakan perihal orang yang awak suka pada saya sedangkan awak tahu hampir seluruh jiwa saya menyukai awak
Awak masih tidak menyedari : bahawa saya ikhlas menolong awak untuk lihat awak bahagia dengan orang yang awak suka meskipun perasaan saya bagi dihiris2 tombak
Awak masih tidak menyedari : bahawa saya bukan saja2 mengatakan pada perempuan tu tentang perasaan awak
Awak masih tidak menyedari : yang saya ingin lihat awak bahagia dengan perempuan tu meskipun awak bukan untuk saya
Awak masih tidak menyedari : yang saya selalu mendoakan kesihatan kesejahteraan awk
Awak masih tidak menyedari : betapa susahnya menjadi seorang perempuan yang sanggup buang sifat malu , tunjukkan sifat keberanian dengan mengatakan ''saya suka awak'' hanya kerana awak
Awak masih tidak menyedari : tentang keikhlasan saya kerana awak membutakan hati awak untuk saya
 Awak masih tidak menyedari : kerana ALLAH saya memilih awak tapi awk ego mengatakan semua ini public semata
 Awak masih tidak menyedari : bukan sengaja saya mengatakan ini semua kepada public .. ini kerana bukti saya bukan main2
 Awak masih tidak menyedari : saya tingglkan dunia yang digelar HOT kerana awak semata2

Awak masih tidak menyedari ini semua kerana awak sudah membutakan hati awak buat saya , awak sudah memandang buruk pada saya selamanya , awak suka fikir bukan2 pasal saya , awak tidak lagi memberi peluang , awak suka melulu , hati awak sudah keras dek tembok dinding ego , awak langsung tidak berfikir sebaik2nya , kerana apa ?? kerana ... selamanya saya buruk di mata awak . tiada indah lagi di mata awak pada diri saya . saya bagaikan hamba yang hina dan hina untuk selamanya sebelum dibebaskan , awak dah sahkan segalanya sebelum awak kenal saya secara berdepan , awak dah sahkan segalanya walaupun kita kita kenal dalam laman sosial . awak dah sahkan segalanya sebelum kite kenal dalam setahun . awak terlalu mengikut kata hati yang kotor .. 

~ Awak masih tidak menyedari ini semua .. Mungkin setelah saya tiada di muka bumi baru awak akan sedar semua ni ~ :)
~ Terima kasih atas sikap ''AWAK YANG MASIH TIDAK MENYEDARI'' ~



Saturday, 9 March 2013

Result SPM la !!

 

:: Assalamualaikum and selamat sejahtera ~ syukur ke hadrat Ilahi kerana masih bernafas sehingga sekarang dan selawat ke atas junjungan Baginda Rasulullah s.a.w , moga2 kita semua memperolehi syafaat baginda di akhirat nanti , In Sha Allah ::

ok new entri kembali bertandang :D kali ni pasal apa ? agak2 kalau orang lepasan SPM macam saya ni nak cerita pasal apa ? HAA ~ SPM RESULT WILL COMING LA !! 20 March ni ~ so scared for Batch1995 tapi menjadi perbualan ibu bapa . ==' subhanallah dup dap dup dap kowt .. btw tak nak cerita panjang xD nanti orang bosan pula :P


ada beberapa tips sebelum ambik result tu , saya harap korang dapat amalkan k ?

1 ~ baca al-Fatihah
2 ~ baca 3 Qul
3 ~ baca AyatulKursi
      and banyakkan mengucap sebelum pegang kertas tu :D


Harapan Saya Adalah ~

:: Semoga korang tabah dan sabar bila dapat tahu keputusan itu . kita merancang Allah menentukan .
:: Redha dengan apa yang telah kita usahakan .. kita dah tawakkal sehabis mungkin kan ?
:: Hey , saya harap saya akan jumpa salah sorang dari korang bila dapat tawaran U yang sama :D
:: For best result saya ucapkan banyak2 tahniah , im proud of u guys
:: For failed tu jangan sedih , rezeki Allah tu ada di mana2 , selagi kita berusaha selagi tu ada peluang :D kuatkan semangat k ?
:: Tapi saya harap x de la yang gagal teruk .. doa saya sentiasa bersama semua manusia 1995 :D


 :: Semoga ramai dapat straight A's





~ this speech dedicate to ..
 [ SMA Al-Wosto & Crew 95:: semua budak lelaki , sarah , miera zan , farahanim , ecah katon , fitrah , syida , hani , mirra baharrom , ecah kamal , eka , atikah pahrulrazi , mila , afiqah , zimah , ecah hamid . and budak2 lain yg dah out dri wosto dieyla lalat , alin , syaz , emilia , fatin effika , nik elya , dodoiyt my kembor xD  ramai lagi aku thu sori tak sebut tpi korang ttp aku igt k :D ]


[SMK Selayang Bharu :: budak laki malas sebut :P semua muka malas xD .. farah ahtirah geng aku dri wosto smpai skrg xD ecah , iqa , siew chen , ranjitha , daniel , aliff kecik , kirthen rao and lain2 ]

[ Batch1995 :: even aku tak pernah jumpa korang face to face tapi korang la kawan terbaik dalam FB :D aku harap dapat jumpa korang satu hari nanti .. shahidan , syed din , izzul , goofy , hilmi , amirul dan kembar2 sekalian , shah , nurshafiq , syahiran , raja shafiq , adam amir , muhaimin dan lain2 , bnyk sgt ahli grup ni :P for ladies lak terutama kapel den ahaha intan , aina khairunnisa , eyila , nunq , Leyna boyot yg comel , farhana , srikandi islam , fatin izzati che ahmad , syuhadah rosman , nurul safiqah . siti nursyazana , mimi mazuin , wanny syazzwanny , ily amira , hannani , nadiah mislan , emillya , leya de reborn , atikah daud dan smue ahli grup tu ] jgn mrh k korang ramai :P xD

[ ex-SKSTB and ex-KAFA INTEGRASI SAIDATINA AISYAH ]

[Budak lepasan SPM di IMKL Setapak . adlina , amira adnan , ain samer , afza , and rmai lgi :D gudluck , klu dah ada lesen jgn lupe hang k :P ahah ]

[mana budak lepasan SPM 2012 yg saya kenal tak kisah di mana , KESSUMA , atau dimana2 je :D ]



Now My Wish For My Special Person ~

~ Expecially Kamal Ariff Mohd Khalib :: my doa always with u , semoga peroleh kesihatan tubuh badan , keberkatan hidup dan awak tabah hadapi semua dugaan :D semakin banyak Allah timpakan ujian semakin sayang Dia pada awak . saya harap awak gembira dengan result SPM akan datang , dapat tawaran yang awak minat walaupun saya tahu awak tak tahu nak pilih bidang apa :P buat solat istikharah k ? gudluck to u .. Mr.Coco Crunch a.k.a hyppo yg tersangat la comel . comel ? hensom la kowt xD , tolong jaga kesihatan awak kamal :) saya tak nak awak sakit lagi ~ la tahzan innallahama'ana :D uhibbuka jiddan fi sabillillah


~ For Mohd Izzat : aox kwn terbaik koi ,kwn sekepala , kawan yang terlalu memahami koi , aox bnyk nasihatkan koi , koi tak tahu nak balas apa . koi dapat doa agr aox dpt result gempak dan dapat capai cita2 aox nak jadi CHEF and ade restoran sendiri :D semoga berjaya dan HAPPY BIRTHDAY JAT >.< ahahah padan muka birthday kena time result keluar :P

# Selamat Hari Jadi wahai Mohd Izzat pada 20 March ni :P ahahahah


that't all my wishes for this entri , all the best for Batch1995 a.k.a SPM2012 :D


assalamualaikum ^^