Saturday, 9 March 2013

Result SPM la !!

 

:: Assalamualaikum and selamat sejahtera ~ syukur ke hadrat Ilahi kerana masih bernafas sehingga sekarang dan selawat ke atas junjungan Baginda Rasulullah s.a.w , moga2 kita semua memperolehi syafaat baginda di akhirat nanti , In Sha Allah ::

ok new entri kembali bertandang :D kali ni pasal apa ? agak2 kalau orang lepasan SPM macam saya ni nak cerita pasal apa ? HAA ~ SPM RESULT WILL COMING LA !! 20 March ni ~ so scared for Batch1995 tapi menjadi perbualan ibu bapa . ==' subhanallah dup dap dup dap kowt .. btw tak nak cerita panjang xD nanti orang bosan pula :P


ada beberapa tips sebelum ambik result tu , saya harap korang dapat amalkan k ?

1 ~ baca al-Fatihah
2 ~ baca 3 Qul
3 ~ baca AyatulKursi
      and banyakkan mengucap sebelum pegang kertas tu :D


Harapan Saya Adalah ~

:: Semoga korang tabah dan sabar bila dapat tahu keputusan itu . kita merancang Allah menentukan .
:: Redha dengan apa yang telah kita usahakan .. kita dah tawakkal sehabis mungkin kan ?
:: Hey , saya harap saya akan jumpa salah sorang dari korang bila dapat tawaran U yang sama :D
:: For best result saya ucapkan banyak2 tahniah , im proud of u guys
:: For failed tu jangan sedih , rezeki Allah tu ada di mana2 , selagi kita berusaha selagi tu ada peluang :D kuatkan semangat k ?
:: Tapi saya harap x de la yang gagal teruk .. doa saya sentiasa bersama semua manusia 1995 :D


 :: Semoga ramai dapat straight A's





~ this speech dedicate to ..
 [ SMA Al-Wosto & Crew 95:: semua budak lelaki , sarah , miera zan , farahanim , ecah katon , fitrah , syida , hani , mirra baharrom , ecah kamal , eka , atikah pahrulrazi , mila , afiqah , zimah , ecah hamid . and budak2 lain yg dah out dri wosto dieyla lalat , alin , syaz , emilia , fatin effika , nik elya , dodoiyt my kembor xD  ramai lagi aku thu sori tak sebut tpi korang ttp aku igt k :D ]


[SMK Selayang Bharu :: budak laki malas sebut :P semua muka malas xD .. farah ahtirah geng aku dri wosto smpai skrg xD ecah , iqa , siew chen , ranjitha , daniel , aliff kecik , kirthen rao and lain2 ]

[ Batch1995 :: even aku tak pernah jumpa korang face to face tapi korang la kawan terbaik dalam FB :D aku harap dapat jumpa korang satu hari nanti .. shahidan , syed din , izzul , goofy , hilmi , amirul dan kembar2 sekalian , shah , nurshafiq , syahiran , raja shafiq , adam amir , muhaimin dan lain2 , bnyk sgt ahli grup ni :P for ladies lak terutama kapel den ahaha intan , aina khairunnisa , eyila , nunq , Leyna boyot yg comel , farhana , srikandi islam , fatin izzati che ahmad , syuhadah rosman , nurul safiqah . siti nursyazana , mimi mazuin , wanny syazzwanny , ily amira , hannani , nadiah mislan , emillya , leya de reborn , atikah daud dan smue ahli grup tu ] jgn mrh k korang ramai :P xD

[ ex-SKSTB and ex-KAFA INTEGRASI SAIDATINA AISYAH ]

[Budak lepasan SPM di IMKL Setapak . adlina , amira adnan , ain samer , afza , and rmai lgi :D gudluck , klu dah ada lesen jgn lupe hang k :P ahah ]

[mana budak lepasan SPM 2012 yg saya kenal tak kisah di mana , KESSUMA , atau dimana2 je :D ]



Now My Wish For My Special Person ~

~ Expecially Kamal Ariff Mohd Khalib :: my doa always with u , semoga peroleh kesihatan tubuh badan , keberkatan hidup dan awak tabah hadapi semua dugaan :D semakin banyak Allah timpakan ujian semakin sayang Dia pada awak . saya harap awak gembira dengan result SPM akan datang , dapat tawaran yang awak minat walaupun saya tahu awak tak tahu nak pilih bidang apa :P buat solat istikharah k ? gudluck to u .. Mr.Coco Crunch a.k.a hyppo yg tersangat la comel . comel ? hensom la kowt xD , tolong jaga kesihatan awak kamal :) saya tak nak awak sakit lagi ~ la tahzan innallahama'ana :D uhibbuka jiddan fi sabillillah


~ For Mohd Izzat : aox kwn terbaik koi ,kwn sekepala , kawan yang terlalu memahami koi , aox bnyk nasihatkan koi , koi tak tahu nak balas apa . koi dapat doa agr aox dpt result gempak dan dapat capai cita2 aox nak jadi CHEF and ade restoran sendiri :D semoga berjaya dan HAPPY BIRTHDAY JAT >.< ahahah padan muka birthday kena time result keluar :P

# Selamat Hari Jadi wahai Mohd Izzat pada 20 March ni :P ahahahah


that't all my wishes for this entri , all the best for Batch1995 a.k.a SPM2012 :D


assalamualaikum ^^

2 comments:

farischa said...

hehe thanks ye , akn berdoa untk kejayaan kte bersama2 :)

Hasmira Hakimi said...

no biggie farischa :D all the best for grup ^^ pleasure ~