Monday, 31 December 2012

Sahabat

Salam ~ heyyo :D oke entri kali tentang sahabat ;O tapi sebelum tu , ni entri terakhir untuk tahun ni :D SELAMAT TAHUN BARU 2013 :) ~ wuu oke aq ramai kawan tapi dlm bnyk2 tu boleh dikatakan kawan ke ? :) in sha ALLAH diorang semua termasuk korang boleh berkawan dengan aq ^_^ no prob la .. tapi pic yg ade dalam entri ni manusia yg aq syg sangat , kalau boleh x nak hilang diorang xD aq syg diorang sgat2 .. ya ALLAH aq harap persahabatan kami kekal hingga akhirat juga  sehingga syurga :')  

k ni kawan sekolah yg aku rapat :o hohoho . kite mula dgn sekolah dlu .. pastu baru kawan special xD
menggedik je due ekor ni :p ahahah time makan KFC kt Temerloh sebab amex result SMA xD ahaha lepas tension lepas tgok result =.=' huh ni la die suhaida and fadila syafran , org pggil fadila chip . die ni comel tapi bulat xD

jamuan kelas time akhir tahun :') wuu sedeh . ahaha ni budak 3 Ibnu Sina by cikgu salmi , kelas first oke xD . muke lapor belaka . dari kiri atas (mila , farah athirah , fitrah , eqa , zimah ) .. kiri bawah (farah hanim , syafiqa dodoiyt (kembar aq) ecah hamid , ecah KA , nik elya and sarah) woot ~ woot

time ni pulak baru habis jawap paper SMA , gatal pi masuk hostel dah la snap guna henfone :p malam tu kena rampas xD padan muka aq ! kami serasi . budak 3 ekor ni la manusia yg aku paling rapat and sekepala dalam hostel xD buat jahat sama2 dan kena wanted sama2 AHAHA .. (aq , ecah katon , sarah and mira zan) abaikan belakang tu :p hodohnye muka aq =.='

aq syg diorang sgt2 , disebabkan hostel aku kenal erti sahabat . erti kasih sayang , erti kawan selamanya :') seriously aq syg diorang sgt2 .. btw lagu blog ni pon aku amex ilham dari wosto :') thanks wosto kerana kenalkan aq pada manusia2 anugerah ALLAH yang sangat indah ni .. syukran jazilan SMA AL-WOSTO ~


             ~   TAMAT SUDAH PASAL SEKOLAH MENENGAH AGAMA AL-WOSTO ~



k ni pulak kawan sekelas semenjak aq pindah selayang bharu :D wlupon diorang ni gila2 tapi diorang mmg sporting habis la xD syok kawan dgn diorang . dan budak laki kecik ni pernah minat aku :p kelakar pulak rasa xD AHAHA even setahun aku dpt rasa sekolah kat SB , aq tetap tak kan lupe diorang sampai bila2 :)

muke aku mcm tu sebab esoknya SPM =.=' abaikan , ahaha haa yang ni baru clear muka farah athirah xD dulu time aq mule2 daftar x sangka gak die sama sekolah dengan aq -_- jodoh kowt AHAHAHA tpi nasib baik ade geng . dari wosto sampai la sekarang aq kawan dgn dia ^_^ syg kau la bibir :p ahaha (aq , syafiqah , farah athirah)


budak laki kelas aku :P ni semua muke nonsense belaka xD AHAHA (danial , backcroft (plik skit nme mamat ni , org sabah) , blkg tu syukur (hensem woi) , elannaiker , faiz , syafiq , nadzlan , kirthen rao , alif borhan and nabil ) ade lagi yg lain tpi hilang kemame x tahu xD AHAHA 

  ~ TAMAT SUDAH PASAL SEKOLAH MENENGAH  KEBANGSAAN SELAYANG BHARU ~


                k bawah ni pulak manusia yang aq paling sayang la :O cenggini haa (y)

 FIRST ~ orang pertama yang selalu ceriakan hari aq , yang nak sgt tahu masalh aq , aq x nak bgthu walaupun aq perlukan seorang rakan untuk luah kan , thanks aira :') . akk syg aira sgt2 .. dia la satu2nya manusia berjaya merendahkan ego aq . buat aq senyum selalu . dia adik aq .. aq x sangka dapat jumpa manusia mcm dia . aq harap suatu hari nanti aq dapat jumpa dia . aku nak peluk dia . walaupon aq kenal dia dari FB :) sumpah die awesome :D sayang kamu dik ~ aira ...

 
aira saje buat mata tomey itu :3 die ni mata bulat xD

SECOND ~ diorang ni kawan serumah aq . asl ajk main je semua on xD aku paling tua kat situ -_- nama je form 5 (2012) tapi muka mcm budak2 , tengok la sendiri , den yang pakai baju superman tu .. dan paling pendek T.T HAHAHAHA .. wei aku syg diorang la , diorang ni semua kawan dari aq tadika lagi tpi alin je tak , alin tu aq kenal time main netball time tingkatan 3 x salah aq .. tpi die best woo :O .. tapi pic syasya lak x de ==' jap aku masukkan yg lain btw diorang la peneman aku main baling selipa , rondes , netball , futsal , klu dulu gasing , guli pon main xD daun terup , carrom la AHAHA (y)

along , athirah , aq , adik aq Atikah Hakimi and alin 



this is syasya ,, klu ikutkan dulu aq paling rpt dgn die , sejak msok hostel dia rpt dgn along tpi x heran la xD kitorang ttp kwn dan mkin rpt dgn semua orang xD dia ni la peneman main baling selipa la futsal la netball la rondes la xD syg di woii .. 

THIRD ~ diorang ni kawan time kecik aku jugak tapi kekal la sehingga aq masok hostel ^-^ dua2 ni follow aq xD aq ajak diorang masuk wosto then diorang pon ikut la :p ahaha dah mcm lembu kena cucuk hidung je .. tpi an baru2 ni aq buat hal dengan Alwani :'( wuuu sori wani .. aku emo time tu .. wuu tapi aq syg kau beb . kau la kawan dunia akhirat aq ... dan budak cengeng , manja dan mengada -_- sopea bosok :3 ahahaha die ni mmg minah mcm ape ntah xD AHAHA sje je :P ..

peng2 , kami geng mustache xD AHAHAHA syg ko wani

abaikan muka aq -_- aq tahu sofea lagi comel :3



 FORTH ~ diorang ni kawan fb aq dan dua orang ni banyak faham aq jugak ^_^ woot2 , sorang panggil aq sayang sorang lagi panggil aq bby :3 haa memang ngam , dua2 ni lesbo aq -_- AHAHA , pernah gaduh dengan fatin ni ==' sampai aq menangis punya nak pujuk dia , punya x nak hilang dia :'( wuu sori sayang xD AHAHAHA aq syg korang due :* tapi kan bila aq tgok pic korang due ni dah mcm kembar la pulak ==' serius wa x tpu korang .. si tinx tonx lurve lak ==' hum aq dah lupe nme die xD AHAHA sori bibi xD

Fatin Nurul Syamimie

Tinx Tonx Lurve



FITFH ~ dia sorang je jantan yg aq aggp dia macam perempuan :p ahaha mksud aq die rapat mcm kitorang ni sibling . aq baru kenal die tapi kitorang berkawan macam bertahun la gamaknya , kitorang bnyk bergurau pasal laki bini , ala kirenya aq bini die la ni -__- main2 je k , jgn pkir lain sbb dia dah ada orang cop :p ahaha tapi kan dia kata xper sebab laki boleh kahwin 4 . ah banyak la cikadak dia nak kawin ramai2 xD AHAHA tapi die memang sporting habis aa , dia la manusia yang berjaya buat aq kol budak laki fb tanpa segan , aq pon pelik ==' aq ni punya la segan nak bergayut dgn laki tpi entah kenapa dengan dia aq biasa je tapi best borak dengan dia (y) dan dia ni bakal usaz wuu , tgok la status dia .. main2 la , semua ambik dari UIA , Ustaz Don and rancangan tv lain and dia jugak bnyk nasihat aq pasal agama ;D malu aq wei , aq pelajar agama pon x terer macam dia ni :D Ustaz Mohd Izzat . budak voka puteri temerloh ~

hensem kan ?? suami koi ni :p ahaha joke je
sampai di sini sahaja entri tentang sahabat aq ^_^ seriously aq harap aq dapat jumpa diorang di syurga nanti :') selamanya diorang tetap di hati aq :'( kekalkan persahabatan ini selamanya ya ALLAH ~ sekian wassalam :D

1 comment:

kembara mencari cintaNYA said...

terbaekk lha blog kau wey . mabruk !! :) pepown thanks ada gak gambar aq kat situ .. ahakss sayang kau jugak :*