Sunday, 16 December 2012

Pulau Langkawi

 

Salam ~

Hey .. ni entri kedua ? perlu ke aku kasi tahu ? =.= ahaha oke , btw aku bru je sehari kat rumah time ni .. semalam otw dri kg blik KL .. percutian kat langkawi memang best :D cenggini haa (y) ahaha .. tapi sayang , motel dia kureng memuaskan ==' sempit kowt .. wei cable car langkawi best kowt xD AHAHA adik aku smpai jerit2 sbb gayat -.- mcm budak2 je , aku rilek je .. dengan mat seleess nye .. bahaya kalau aq bawak laki aku dtg sini nnti , mau di curangnya .. LOL , tapi memang membosankan la aq balik kg kali ni .. lagipon sedare pon x de .. kesian ~ main dgn cat(kucing) je kt umah .. peluk la cium la dah mcm anak aq je ..x tahu nak citer ape pasal langkawi ni tapi kan AHAHA satu je aq ingat , pekerja laki kt kedai coklat HAJI ISMAIL GROUP kt PEKAN KUAH memang terbaekk la ~ serius x tipu :3 nanti try tgok k ? xD gatal k gatal =.= astaga ..

And lagi satu , sepanjang aq sty kg , mcm orang gila kowt rindukan org yg aq minat .. x sbr nak balek KL semata2 nak rep IM dia , pandai2 je aq ckp kt umi suruh blek KL cpt sbb dia je .. bantai kata Langkawi x syok langsung pdahal aq nak on9 cepat2 =,= ye aq tahu aq dah gila , ni la aq .. bila sukekan someone .. mula la obses nak kan orang tu tapi ade la malu nak ckp over2 .. hem seriously dia seorang yang baik , pandai , hensem .. boleh dikatakan dia ni perfect la :D tu sebab aq sukakan dia .. tapi sayang , aq x layak dgn org baik mcm dia .. sampaikan ada orang x bagi aq kacau dia :) see ? betapa bersihnya dia sampaikan org x nak tgok aq dengan dia .. salah ke aq suka dia ? aku x pinta , perasaan ni yang dtg sendiri :') menangis aq bila orang tulis mcm tu untuk aq .. klu la betul ape yg budak tu ckp yg kamal tu mcm yg dia ckp .. aku sanggup tunggu untuk dapat laki mcm tu .. budak perempuan tu tak faham apa aq rasa :') she's not me as understanding me .. kenapa aq selalu malang sebab ni ? aq just cari someone yang 'SERIUS' dengan aq . bukan main2 .. memang la aq perempuan x patut buat mcm ni tpi korang pon akan buat kalau korang ni  laki kan ?? jenis aq ni selamba je .. main terjah -.- aq x suka pendam2 .. sakit jiwa tahu , baik aq cakap je .. aq rasa macam2 aq buat kat langkawi untuk hilangkan rasa rindu tapi x boleh .. arghh zufefu zufefe xD AHAHAH ..

~ CARA2 AQ BUAT GILA BILA INGAT DIA ~ LOL

1) senyap2 aq amex pic die :3
2) aq buat wallpaper pulak pic die tu ..
3) setiap malam mesti tatap dulu wallpaper fone xD ..
4) dengar lagu sambil teringat kat dia ..
5) pernah terfikir mcm mana nak datang johor xD GILA !!

[ aq suka laki mian gitar :'3 serius .. dri dulu lagi aku nak laki cmtu .. ]


bnyk celoteh pon x guna gak , even kamal bce benda ni pon die bukan faham ape yang aq try sampaikan :D sokeyh la ..


to Kamal Ariff a.k.a Michael Ariff Pritchard ~

saya nak awak tahu , even saya x memiliki awak kite masih kawan kan ? saya cuba bagitahu hati saya yang kite kena terima takdir .. saya selalu mengharapkan percintaan selepas bernikah :) syok kan ? AHAHAHA saya akan doakan awk selalu bahagia dgn hidup awk , jumpa perempuan yg lebih baik di mata awk .. cinta x semestinya memiliki , cukup la sekadar saya tgok awk bahagia dari jauh :') walaupun semua perit .. awak pandai awak baik awak hensem, (y) thanks bce apa yang saya tulis haritu .. saya hargai ^_^ maafkan saya sbb buat awak serabut memikirkan nya .. saya harap awak lupekan je la niat saya tu :D saya harap saya dpt laki mcm awk ni suatu hari nanti sbb kawan awk x habis2 puji awk :p haa nmpk sgt la awk ni ibarat mutiara dalam laut kan ?? ahaha oke again saya minta maaf bnyk2 kalau menyakitkan hati awak , menyusahkan awak :)


Sincerely ~ Hasmira Hakimi

No comments: