Sunday, 16 June 2013

m!sS sOmeThiNg !

Assalamualaikum ~
yaa we meet again . but now ,  what this entry for ?
krik krik krik 
ahahah pandainye aku speaking :P cewwah ..
padahal belaja baru apa je ahahaha
hemm sekarang ni perasaan aku dah mula berbelah bahagi ,
ingin belajar tapi dalam masa sama macam need someone ,
haish ingat aku dok dalam bilik ni best sgt ke ?
roomate pulak , adess aku tak reti ckp cmner ..
senyap je .. aku dah la jenis kepoh -_-
ijat je la pandai teman aku ..
semenjak dua menjak ni , even masuk u pon boleh dikatakan setiap hari la kitorang berdua mesej
krik krik krik ..
jatuh cinta lagi ,
lagi2 ku jatuh cinta
ahahahahah
ala ijat sememangnya tahu aku suka dia , so just shut up je la kan
aku nak cosentrate study dulu baru pikir pasal ni  
cukup la aku dengan die kawan 
x yah nak over2 ...
kalau ade jodoh tak kemana kan ??
ijat tu tak yah cari
memang ramai bergolek2 nak kat dia xD
cewwaah , muka hensem mmg la , siapa tak nak
dgn so sawitnya :P sawit keyh bukan sweet 
kadang nak termuntah aku tgok kesawitan si ijat ni xD
banyak sgt lemaknya haa ..
btw dlu sebelum masuk u die ade masukkan 1 lagu kat kt grup tpi aku tk thu la die tuju kt siapa
lagu TUHAN JAGAKAN DIA
tapi bila tgok lagu tu mmg tuju untuk kekasih 
haaa ijat dah ade awek roponyo :3
tak citer kat aku
krik krik rik ahahahaha
tapi bila dgr lagu tu haish aku pulak over layan xD
tapi memang best pon lagu tu , haish setiap kali aku dg lagu tu
mesti aku ingat ijat nyanyi :P 
krik krik krik ahahahah
aku cakap dgn dia nanti dah ade awek ke bini ke apa ke , bgi la lagu ni xD

Tuhan Jagakan Dia - Motif Band

Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku
Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku
Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadamu
Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku
Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku
Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Kalau ijat tak tahu nak bagi lagu ni kat siapa ..
aku pon tak tahu nak bagi lagu ni kat siapa

 I Love You - Najwa Latiff
 Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..


Why aku prefer lagu ni ?? 
sebab hajat aku selalu tak kesampaian :) minat org dalam diam 
memendam sampai 7 tahun 
after that aku ambik keputusan untuk luahkan 
tapi skrg kalau aku minat org pon aku mula senyap
but someone dah tahu perasaan aku 
-.- 
memang kantoi di situ 
sebab die stalk blog aku la !! haish
intan intan .. 
aku punya la tak nak mamat tu tahu
krik krik
ahahah k la sampai sini je hari ni 
aku tulis entri ni pon sebab bosan dok blik xD
UiTM Seri Iskandar terbaekk ..


sekian

No comments: