Wednesday, 1 January 2014

Unexpectedly Meeting

Assalamualaikum
hai .. ahaha serius talk . how long i 'leave' in blogger world ?
so long .. so today , tiba2 mood menulis tu datang but cerita pendek sudaa

btw happy first day in new year .. dan2 la aku update pada hari pertama 2014 .
ahaha so apa yang aku nak cerita ? 
banyak ..
yes too many .. tapi entah nak cerita mana satu 
cuma aku nak cerita

orang yang selama ni pernah aku suka dan sayang sampai sekarang tidak di duga akhirnya kami bertemu secara bersemuka .
alhamdulillah impian aku selama ni tercapai ..
tak expect pon benda ni dan tak rancang , tapi  Allah tu Maha Berkuasa right ?
tapi time tu sebenarnya aku dah tak kuasa pon nak melayan dia
tak tahu nak cakap macam mana 
kira perasaan macam dulu dah tak ada
macam tak kesah pon dia nak jumpa aku ke tak nak
tapi kesian punya pasal :P ahahaha
jumpa la ..
dah la time tu aku ada meeting dengan drive partner aku dulu . 
kitorang berlima perempuan die sorang lelaki .
dia pulak jenis tak kesah
biasa la budak hot .
peminat perempuan tu ramai la kan -..-
so tak kisah kalau berkepit . jeles oke jeles 
ceh ahahaha
 
akhirnya kitorang jumpa and merasmikan Mc'Donald Batu Caves pada 30/12/2013
second last of end year .. 
i've not feels the end of year ..
lantak kau la nak berlalu pun :v ahaha
time tu pukul 3 .. jumpa la si 
Mohd Izzat bin Idros 
 ..
first time jumpa malu oke . sebenarnya aku bengang dengan si ijat ni -..-
aku je banyak tanya , die diam .. sekeh gak kang ..
bak kata dia 'belum panas lagi''
ahahaha aku ingatkan dia ni tinggi la sangat ..
memang la tinggi dari aku tapi macam biasa je :P
tak ada la tinggi mana pun .
borak macam2 lagi ,
dengan ada kak ruby fuhh selamat .
kalau tak mati kutu kitorang kat situ =='
ijat pun 1 
grr ..
 
 







 
btw thanks a lot for coming . treat me a Mc'Flurry and sanggup datang sebab koi :v
teruja ni tauk ?
ahahaha
sangat gembira .. itu je mampu cakap :)
Terima Kasih Mohd Izzat ..


EL_SINATRA

No comments: